Introduktion för ledare

Hur fungerar människans beslutsfattande? När presterar du på toppen av din förmåga? Hur tränar man hjärnan? Hur kan man utveckla sitt ledarskap?

Det är några av de frågor som du får svar på under introduktionsdagen för ledare. Du får både konkreta insikter som du har nytta av direkt, kunskap om hur utbildningen går till och inblick i effekterna på både organisatorisk och individuell nivå. 

En ny metod för ledarutbildning

Vi ger dig teoretisk kunskap och praktisk inblick i en ny metod för ledarutbildning som sprids allt snabbare i organisationer över hela världen.

En anledning är att metoderna och effekterna är starkt förankrade i forskning, både inom mindfulness och forskning på hjärnan. Men också för att välkända företag som Google, Apple, Nike, McKinsey & Co och Facebook tidigt provade metoderna och såg effekterna.

Liksom Yasuragi, Boliden, Ericsson, RnB, Riksdagen och ICA, för att nämna några av våra uppdragsgivare. 

Minds Unlimited har ett väl utvecklat program som vi kallar för Inner Growth, som vi utbildat hundratals ledare i. Vi var också det första företaget i Norden som fick en certifiering på Googles program ”Search Inside Yourself”. 

Utdrag ur programmet

  • Hur tränar man sin logiska och emotionella intelligens?
  • Hjärnforskning och forskning på mindfulness.
  • Stress, prestationsförmåga och återhämtning.
  • Upplevelsebaserade övningar inriktade på avslappning, mental träning och medvetenhetshöjning.

Introduktionsdagen hålls på svenska.

”Tanken hur mycket kraft som kan frigöras i en organisation genom att systematiskt arbeta med mindfulnessverktyg är ingenting annat än svindlande.”

Per Molin, CEO Quesada

Se fler referenser här

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till oss på info@mindsunlimited.se eller 08 ‐ 653 54 00.
Inga tillgängliga datum för den valda kursen