Sju effekter av Corporate Mindfulness

Välkommen till ledarseminariet "Sju effekter av Corporate Mindfulness". Det kommer ge dig flera infallsvinklar på hur ledare och organisationer nu utvecklas med hjälp av mindfulnessbaserad emotionell intelligens. Och inte minst, en lista på effekter som våra utbildningar är utformade för att skapa.

Ledarseminariet är den 11 januari 2018, kl 8.30-11.30. Mer information och anmälan finns längst ner på sidan.

Programmet innehåller:

Hållbarhet i förändringsprocesser

Sunniva Fallan RödSunniva Fallan Röd är vd för Yasuragi och har en lång karriär som ledare inom hotellbranschen bakom sig. År 2012 utsågs hon till Årets Framtidschef och motiveringen ger en bra bild av hennes ledarskap: ”Med tydliga värderingar i sitt ledarskap skapar Sunniva Fallan Röd trygghet, ansvarstagande och resultatmedvetenhet hos alla som är verksamma på arbetsplatsen. ”

Sunniva har nu i drygt ett halvår lett arbetet med den största renoveringen i Yasuragis historia. Det har också inneburit att bygga upp en ny organisation från grunden. Sunniva har helt enkelt mycket visdom att dela med sig av under rubriken: Hållbarhet i förändringsprocesser.

 

Varför tar ledare som mediterar bättre beslut?

Rosario Rojas

Rosario Rojas är förutom Senior Trainer hos Minds Unlimited även coach, mentor och föreläsare. Hon är också en av dem som ansvarar för utvecklingen av Minds Unlimiteds utbildningsprogram.

Rosario kommer beskriva den forskning som finns inom Corporate Mindfulness och om de effekter som vi är med och skapar genom våra utbildningar. Hon kommer dessutom ge praktisk inblick i hur utbildningen i mindfulnessbaserad emotionell intelligens går till.

Rosario är en av dem från oss som är med och leder utbildningar på Yasuragi. Eftersom Sunniva också medverkar kommer du få flera konkreta exempel på hur våra utbildningar läggs upp och hur man kan anpassa dem utifrån verksamhetens strategi och utmaningar.

Tid och plats

Tid: Torsdagen den 11 januari 2018, kl 8.30-11.30. Du är mycket välkommen att komma i god tid, vi serverar frukost från kl 8.00.

Plats: Tegnérgatan 12, Stockholm. Minds Unlimiteds lokaler.

 

Anmälan

Anmäl dig genom att fylla i intresseanmälan nedan. Seminariet är gratis, men om du avbokar senare än 24 timmar innan seminariet startar fakturerar vi 300 kr plus moms.

Seminariet riktar sig till dig som har en ledarposition i ett företag eller en organisation.

 

Fyll i och skicka in din intresseanmälan: