Sju effekter av Corporate Mindfulness – onsdagen den 24 oktober

Vi är stolta över att presentera vår gästföreläsare Johan Ihrfelt, VD på OX2 Group samt expert inom hållbarhet och entreprenörskap - temat är organisatorisk hållbarhet.

På seminariet kommer du att få ta del av den forskning som finns inom Corporate Mindfulness och de effekter du som ledare och din organisation kan uppnå genom vår ledarskapsutbildning, Inner Growth Management.

 

Johan IhrfeltJohan Ihrfelt, grundare och VD på OX2 Group som är ett av Nordens ledande företag inom förnybar energi. OX2 etablerades i syfte att driva omställningen av energisektorn i en miljömässigt hållbar riktning. Johan är även engagerad i ett flertal styrelser och advisory boards, främst med inriktning på entreprenörskap och hållbarhet.

Johan delar med sig av sina erfarenheter av att skapa och utveckla en hållbar organisation under kraftig expansion. OX2 har en ambition och strävan efter att vara hållbara ur flera dimensioner. En av dessa dimensioner är social hållbarhet och Johan kommer att berätta om deras storsatsning på just det sociala och hur denna satsning i sin tur påverkat organisationens hållbarhet i stort. OX2 Group består idag av sex olika verksamheter som arbetar aktivt med att utveckla ett mänskligt, medvetet ledarskap och majoriteten av de anställda har idag genomgått Minds Unlimiteds utbildning i Corporate Mindfulness.

Läs mer om OX2s omfattande satsning på Corporate Mindfulness i deras årsredovisning, klicka här.

 

Rosario Rojas

Rosario Rojas, Senior Trainer hos Minds Unlimited, coach, mentor och föreläsare. Hon är också en av dem som ansvarar för utvecklingen av Minds Unlimiteds utbildningsprogram.

 

 

 

 

Vi bjuder förväntansfullt in dig som ledare till en spännande förmiddag! 

Tid: Onsdagen 24 okt kl 8:30-10:30

Plats: Tegnérgatan 12, Stockholm 

Pris: Seminariet är gratis, men vid avbokning senare än 24h tar vi ut en avgift på 300 kr plus moms.

Anmälan: Seminariet riktar sig till dig som har en ledarposition i ett företag eller en organisation.

Intresserad? Vill du veta mer eller anmäla ditt intresse, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 08-653 54 00.