Sju effekter av Corporate Mindfulness

Välkommen till ledarseminariet "Sju effekter av Corporate Mindfulness". Det kommer ge dig flera infallsvinklar på hur ledare och organisationer utvecklas med hjälp av mindfulnessbaserad emotionell intelligens. Och inte minst, en lista på effekter som våra utbildningar är utformade för att skapa.

Seminariet är fullbokat, men vi kommer sätta in ett till. Om du skickar in intresseanmälan kommer du få  förhandsinformation om detta. Intresseanmälan finns längs ner på den här sidan.

Programmet innehåller:

Hur blir man den mest attraktiva arbetsgivaren?

Torbjörn Eriksson är vd för Tenant & Partner, som under tio år haft topplaceringar på listan ”Sveriges bästa arbetsplatser”. Tenant & Partner är dessutom invald i Hall of Fame i Great Place to Work.  År 2016 utsågs Torbjörn också till ”Årets hälsofrämjande Chef” av tidningen Chef. Sedan 2013 genomför Tenant & Partner löpande det mindfulnessbaserade programmet ”Search inside yourself”.

 

Därför behövs mindfulness i komplexa förändringsprojekt

Mikael Tiihonen har erfarenhet från komplexa, och tvärfunktionella, verksamhetsprojekt inom stora organisationer. Mikaels passion är att stötta och lotsa ledningsgrupper och chefer genom stora förändringar. Han kommer berätta om sin syn på kopplingen mellan mindfulnessbaserat ledarskap och verksamhetsnyttan i förändringsprocesser.

 

Varför tar ledare som mediterar bättre beslut?

Hasse Boderos är Senior Trainer på Minds Unlimited och har även lång erfarenhet som konsult, bland annat inom it-branschen. Hasse kommer ge praktisk och teoretisk inblick i hur utbildningen inom mindfulnessbaserad emotionell intelligens går till. Han kommer berätta om den forskning som finns kring Corporate Mindfulness och beskriva de effekter vi inriktar oss på.

 

Anmälan

Seminariet är fullbokat, men vi kommer sätta in ett till. Om du skickar in intresseanmälan nedan kommer du få  förhandsinformation om detta. 

Seminariet riktar sig till dig som har en ledarposition i ett företag eller en organisation.

 

Fyll i och skicka in din intresseanmälan: