Bokningsvillkor

Detta är bokningsvillkor för Öppen ledarintroduktion och Öppen ledarutbildning, Inner Growth. Villkoren för Anpassade kurser finns i avtalen till dessa.

Vi skickar faktura för utbildningen i samband med bokning. Fakturan ska betalas senast på angivet förfallodatum.
Efter förfallodatum debiteras påminnelseavgift och eventuell inkassokostnad enligt lag. Invändningar mot fakturan ska göras inom åtta dagar. Anmärkningar gjorda efter åtta dagar godkänns inte.

Rabattkoder eller erbjudanden kan inte kombineras vid en och samma bokning.

Delbetalning

Vi erbjuder möjlighet till delbetalning om så önskas. Kontakta oss för att diskutera villkoren för en sådan lösning.

Avbokningsregler

Ledarutbildning – Inner Growth
Om en deltagare avbokar senast åtta dagar före kursstart återbetalas hela utbildningsavgiften. Om utbildningen avbokas mellan sju och två dagar före start, återfås halva utbildningsavgiften.

Om en avbokning sker senare än två dagar före utbildningens start, eller om man lämnar utbildningen efter första tillfället återbetalas inte avgiften. I det fallet har deltagaren dock rätt att utan kostnad gå en liknande utbildning, i mån av plats, om den påbörjas inom ett år efter den ursprungliga utbildningens startdatum. (Med startdatum menar vi dagen innan utbildningen startar.)

Om deltagaren måste avbryta utbildningen på grund av sjukdom eller liknande återbetalas avgiften motsvarande antal resterande utbildningstillfällen mot uppvisande av läkarintyg.

Ledarintroduktion och seminarier
Om deltagaren får förhinder och inte kan komma var vänlig och kontakta oss omgående då vi ofta har kölista.

Om avbokningen sker senast åtta dagar innan startdatum återbetalas hela avgiften. Om utbildningen avbokas mellan sju och två dagar före start, återfås halva avgiften. Om avbokningen sker senare än två dagar före introduktionen/seminariet har deltagaren dock rätt att utan kostnad gå vid annat tillfälle, i mån av plats, inom ett år efter den ursprungliga datumet.

Vid utebliven närvaro utan avanmälan faktureras hela ordinarie kostnad för utbildningen, även om kurstillfället har bokats med rabatt.

Av oss inställd kurs
Vid för lågt antal deltagare förbehåller vi oss rätten att ställa in utbildningen inom en vecka före start. Då återbetalas hela den erlagda kursavgiften.

Missade kurstillfällen

Eftersom utbildningen bygger på processer tillsammans med deltagarna i gruppen går det inte att ta igen missade tillfällen. Om deltagaren missar något utbildningstillfälle hänvisar vi till den kursinformation som finns upplagd på vår utbildningsplattform – MUnet.  Dessutom går det förstås bra att fråga kursledaren.

Information enligt PuL (Personuppgiftslagen)

För att underlätta vår administration med till exempel fakturering och kursinformation it-behandlar vi dina personuppgifter.

Vi använder också dina uppgifter för att skicka dig information om vår verksamhet, oftast i form av mejlade nyhetsbrev. Vill du inte vill ha informationen från oss kan du avbryta den med hjälp av en funktion som finns i varje nyhetsbrev.

Dina personuppgifter kommer inte på något sätt användas av andra än Mindfulnessgruppen AB och Minds Unlimited AB (Minds Unlimited är dotterbolag till Mindfulnessgruppen). Uppgifterna lagras i system med bästa möjliga säkerhet.

Genom att godkänna våra Anmälningsvillkor godkänner du också att vi använder dina personuppgifter enligt beskrivningen ovan. Har du synpunkter eller frågor får du gärna höra av dig till oss på telefon 08 – 653 54 00 eller till info (a) mindfulnessgruppen.se

Bokningsbekräftelse

När en utbildning bokas skickas en Bokningsbekräftelse till de mejladresser som angetts vid bokningen, till både den som bokat och till deltagare. Tre dagar innan kursstart skickas också en kallelse via mejl.  Dessutom skickas en påminnelse via sms dagen innan kursstart.