Nyinsatt repris av ledarskapsseminariet – sju effekter av Corporate Mindfulness den 10 april

Förra seminariet med Sunniva Fallan Röd, vd för Yasuragi, var fullsatt med väntelista så på begäran kommer hon igen och delar med sig av sina erfarenheter.

På seminariet får du nya infallsvinklar på hur du som ledare och din organisation kan utvecklas med hjälp av mindfulnessbaserad emotionell intelligens tillsammans med dessa två experter inom sina områden.

Det är ett utforskande av Självmedvetenhet och Relations- och Gruppmedvetenhet.

Sunniva Fallan RödSunniva Fallan Röd, vd på Yasuragi. Hon har en gång blivit utsedd till Årets Framtidschef. Nu skapar hon framtiden. På seminariet delar hon med sig av sina erfarenheter vad som krävs för att skapa hållbarhet i förändringsprocesser.

Hon har just slutfört den största renoveringen i Yasuragis historia, som också innebär att bygga upp en ny organisation från grunden.

 

Rosario Rojas

Rosario Rojas, Senior Trainer hos Minds Unlimited, coach, mentor och föreläsare. Hon är också en av dem som ansvarar för utvecklingen av Minds Unlimiteds utbildningsprogram.

Rosario kommer beskriva den forskning som finns inom Corporate Mindfulness och de effekter du som ledare, och din organisation kan uppnå genom vår ledarskapsutbildning, Inner Growth Management.

Tid och plats

Tid: 10 april kl 8.30-11.30. Du är mycket välkommen att komma i god tid.
Vi bjuder på frukost från kl 8.00.

Plats: Tegnérgatan 12, 6 trp, Stockholm, i Minds Unlimiteds lokaler.

Pris:
 Seminariet är gratis, men vid avbokning senare än 24h tar vi ut en avgift på 300 kr plus moms.

Anmälan

Seminariet riktar sig till dig som har en ledarposition i ett företag eller en organisation.

Intresserad?

Vill du veta mer, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 08-653 54 00.