Välkommen till en introduktion av vår ledarskapsutbildning ”Inner Growth Management”

Den kommer ge en förståelse hur du som ledare, och din organisation, kan utvecklas med hjälp av mindfulnessbaserad emotionell intelligens. Det är ett utforskande av Självmedvetenhet och Relations- och Gruppmedvetenhet.

Hur fungerar människans beslutsfattande? När presterar du på toppen av din förmåga? Hur utvecklar du självmedkänsla? Hur tränar man hjärnan? Hur kan man utveckla sitt ledarskap?

Du är välkommen på en introduktion den 25 januari, 5 februari eller den 20 februari kl 8.30-11.30. Mer information och anmälan finns längst ner på sidan.

Rosario Rojas

Rosario Rojas är förutom Senior Trainer hos Minds Unlimited även coach, mentor och föreläsare. Hon är också en av dem som ansvarar för utvecklingen av Minds Unlimiteds utbildningsprogram.

Du kommer att få prova på träningen och Rosario beskriver den forskning som finns inom Corporate Mindfulness och om de effekter som vi är med och skapar genom våra utbildningar. Hon kommer dessutom ge praktisk inblick i hur utbildningen i mindfulnessbaserad emotionell intelligens går till.

Tid och plats

Tid: 25 januari, 5 februari eller den 20 februari kl 8.30-11.30. Du är mycket välkommen att komma i god tid, vi serverar frukost från kl 8.00.

Plats: Tegnérgatan 12, 6 trp, Stockholm i Minds Unlimiteds lokaler.

Anmälan

Seminariet riktar sig till dig som har en ledarposition i ett företag eller en organisation.

Fyll i och skicka in din anmälan här.